Nagrađujemo Vašu vernost

.
RIČ doo Prokuplje ima razvijen program nagrađivanja svojih vernih kupaca. Naša bonitetna kartica omogućava svakom potrošaču da kupujući u bilo kom objektu naše maloprodajne mreže ostvaruje pravo na bonitet, odnosno novčani iznos nagrade u vidu poklon čestitke. Ističemo, da za razliku od drugih trgovina gde artikli na akciji ne ulaze u program nagrađivanja, kod nas u RIČ-u to nije slučaj jer bez obzira na mesečne, nedeljne ili dnevne akcije, svaka kupovina se računa. Stoga, informišite se u Vama najbližem prodajnom objektu, prijavite se za karticu i ostvarite popuste kupujući u Vašem RIČ-u

Pogodnosti pri kupovini

Kupovina u RIČ-u može da se obavi na odloženo plaćanje čekovima građana do 180 dana, a takođe, sa poslovnim bankama RIČ ima opciju kupovine robe ili malih kućnih aparata i bele tehnike putem potrošačkog kredita.
Za sve sindikalne organizacije, moguć je dogovor oko plaćanja robe na rate i do 90 dana putem administrativne zabrane. Za sve detaljnije informacije, kontaktirajte nas i informišite se oko pogodnosti u kupovini koje nudi Vaš RIČ.    

Želite da sarađujemo

Ukoliko imate poslovni prostor/lokal na području Prokuplja, Niša, Blaca ili okolnim mestima, a koji želite da izdate za otvaranje RIČ maloprodajnog objekta, kontaktirajte nas.

Postanite deo našeg tima

Duži niz godina na području gde smo prisutni, a prvenstveno u Prokuplju i okolini, RIČ je prepoznat kao jedna od najpoželjnijih kompanija za zaposlenje. Ukoliko želite da postanete deo našeg tima, kontaktirajte nas i pošaljite Vaše podatke.